Agenda

 
 

stift festival

Het jubilerende Stiftfestival en Stichting in Wording hebben de handen ineen geslagen om samen met Metropool een bijzonder openlucht-concert bij de Oude Watertoren in Hengelo te verzorgen.

Op zaterdag 24 augustus kun je vanaf 20.30 uur luisteren naar vier korte concerten van elk 20 minuten. [Lees meer]…

Zaterdag 24 augustus
AANVANG 20:30

Watertoren Hengelo

 
NVDKF.jpg

Nacht van de korte film

★ OPENLUCHTBIOSCOOP ★ KORTE FILM FESTIVAL ★ GRATIS ENTREE ★ BIER, POPCORN, WIJN EN FRIS ★

Een heerlijke na-zomeravond vol korte films op het prachtige Beekplein midden in Hengelo. Natuurlijk onder het genot van een drankje en een bak popcorn! De films die worden getoond komen van aanstormend talent. Van korte docu's tot kunstwerken. Werkelijk alles kan voorbij komen op het witte doek! Kom zaterdag dus genieten van de nieuwste generatie filmmakers én natuurlijk een lekkere bak popcorn!

Vrijdag 6 september
19:30 - 23:30

Beekplein - De Nul Hengelo

Mocht je nou denken “verdikkeme, die jonge filmmaker dat ben ik!”, “Die korte films zijn me op het lijf geschreven” en “Ik wil graag mijn films laten zien aan het grotere publiek”? Dat kan! De inschrijvingen voor 2019 zijn al geopend.

 

Watertoren Festival - live muziek

Wegens onbenullig groot succes geprolongeerd: Het Watertoren Festival. Na een uitverkochte en bovenal zeer toffe eerste editie van het Watertoren Festival komt er dus een vervolg van dit songwriters festival in en rondom de prachtige oude Watertoren in Hengelo.

Het Festival komt voort uit een samenwerking tussen Stichting in Wording, Metropool en het Twents Songwriters Gilde. [Lees meer]…

zondag 8 september
aanvang 14:00

Watertoren Hengelo

 

Bier van hier festival

Op zondag 15 september kun je regionaal 'bier' proeven bij de Watertoren in Hengelo! Op die dag kun je 'van' tenminste 10 brouwers van 'hier' hun line-up aan bieren komen proeven.

𝗚𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲𝗲
Je kan gratis naar binnen. Om bier te kunnen bestellen mag je een speciaalbierglas van ons lenen, we vragen daar een borg van €3,50 voor. Met het glas en je munten kun je bieren gaan proeven. Na afloop krijg je bij het inleveren van je glas je borg weer terug.

zaterdag 15 september
14:00 - 22:00

Watertoren Hengelo